Loading...
Eigen werk

Bands & Projecten

Achtergrond

Korte CV: Na mijn conservatorium studie, heb ik met diverse artiesten/projecten en bands mogen werken. Waaronder Girls Behind the Scene. Met deze bezetting hebben wij diverse artiesten en projecten begeleid. Onder andere: Jaap Reesema (winnaar X-Factor) / Trijntje Oosterhuis / Berget Lewis / Shirma Rouse / Edsilia Rombley / Jenny Lena / Julya L’Oko/ Sarah Jane / Musiex (Talking Loud) / Mavis / Sanguita / Michelle Charlène, Esperanza, L’dia on Bass, Sim’Ran , Adlicious (X Factor) Dorona Alberti (Gare du Nord) Krystl / Zo gospel choir. Verder heb ik mijn eigen studio www.highwoodstudio.nl

Greep uit main acts :

| Jaap Reesema (begeleiding – band )

| Girls Behind the Scene featuring:

| Zo gospel Choir

TV/Radio PERFORMANCE

Jaap Reesema & Zo Gospel Choir